lotus, balance, sind

Bam Original Thai Massage & Skønhedssalon

Klik her for at redigere underoverskriften.


Hånd / Fodpleje & ZoneterapiHåndspa

30min.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Kr. 200 Afslappende håndbad med efterfølgende peeling fra skulder til fingerspids med salte.

Afsluttende håndmassage med håndcreme.


Fodspa

30min.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Kr. 250 Afslappende fodbad med efterfølgende peeling fra knæet og ned til fødderne med salte.

Afsluttende fodmassage med fodcreme.


Fodmassage / Zoneterapi

30/60min.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Kr.200/350 Trykpunktsmassage hvor vi koncentrerer os om de centrale reflekspunkter der er på fodens over og underside.

Afsluttes med let massage af nakke og skuldre.Manicure & PedicureManicure

60min.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Kr.300Der startes med et blødgørende håndbad. Dernæst klippes og files neglene, neglebåndene skrubbes og renses.

Hård hud fjernes og hænderne masseres. Afsluttes med oliebehandling eller neglelak. 


Pedicure

60min.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Kr. 350 Der startes med et blødgørende fodbad. Dernæst klippes og files neglene, neglebåndene skrubbes og renses.

Hård hud fjernes og fødderne masseres. Afsluttes med oliebehandling eller neglelak.